Безплатна доставка и връщане

Бъдете готови за новогодишните приключения


Коледните и новогодишни празници - време да се наслаждаваме на всяка минута с тези, които обичаме, време да изпитаме позитивни емоции с любимите си, както и да се заредим с енергия за новата година. Новата ни празнична колекция е създадена за приключенията, в които се отправяме всеки ден, за да намерим себе си.

Моделите акцентират женствената визия. Зашеметяващи, бляскави и цветни рокли ще преобладават в колекцията. Голям брой костюми също ще присъстват. Моделите ще бъдат уместни в гардероба и след празниците - Verychi интерпретира световните модни тенденции в свой стил, съчетавайки вечни модели с най-актуалния тренд.

“Искаме да не губите време, за да търсите правилната визия или да мислите какво да облечете в новогодишната суматоха. В крайна сметка по-добре да посветим това време на себе си, да се наслаждаваме на всеки ден и да сме в центъра на всяко събитие. Искаме да сте сигурни, че сте красиви във всеки един момент.” - казва съоснователката на Verychi Бистра Везирска

Съоснователката на бранда Даниела Дячка споделя: “Всички работим много, стремим се да надграждаме все повече във времето. Нашите модели ще помогнат на всяко момиче да изпълни своето съкровено желание - да стане главен герой в новогодишната вечер и да преобрази всичко около себе си.”

Материите избрахме от водещи европейски фабрики (Италия и Франция), които са специализирани в производството на луксозни тъкани. Например редица модели са изроботени от сурова вълна, кашмир, букле, висококачествена вискоза.

“Добавихме червено и бляскаво за тези от вас, които искат да бъдат ярки и зашеметяващи в новогодишната вечер. Същевременно в колекцията ще откриете и визии за корпоративните партита.” Кирил Дячки - съосновател на марката.

За да завършите празничния външен вид, просто трябва да изберете правилните обувки и аксесоари - в повечето случаи ще е достатъчно да добавите клъч или малка чанта.

Капсулната ни колекция е създадена с мисъл да бъде носена не просто по-време на празниците. За нас в основата е дрехите преди всичко да бъдат приложими и след това.