Безплатна доставка и връщане

За нас


Ние сме Даниела, Кирил и Бистра. Даниела и Кирил са брат и сестра, а Кирил и Бистра са дългогодишни партньори в живота. Това, което ни свързва освен любовта и семейството е и страстта ни към Verychi. Стартирахме през 2014 година в една напълно непозната и нова за нас сфера. От самото начало от основно значение за нас е перфектното качество, внимание и персонално отношение към клиента. И, както не веднъж сме казвали нашата цел е всяка жена носеща Verychi, да се чувства като най-добрата версия на себе си!

Дрехите се произвеждат в собствена база и подизпълнители в България, което ни позволява много висок контрол на качеството. Ние изключително държим на добре ушитите изделия и на всяка една дреха се отделя много повече време и прецизност, именно поради тази причина. Всяка една наша колекция е лимитирана.

Нашите технолози, моделиери и всички останали хора, които се грижат за изработването на облеклата, така че да бъдат максимално добре изпълнени, са с над 20-30 годишен опит в световната луксозна модна индустрия.

Партнираме си с едни от най-добрите доставчици на платове в световен мащаб с произход Италия и Франция. Държим на естествените и висококачествени материи.

Имаме удоволствието да обличаме водещи лица и известни актриси в хитови сериали по Нова Тв. Наши дрехи са носени от известни топ модели като Rachell Vallori, Maya Stepper, първият филипински модел на Victoria’s Secret Kelsey Merritt, Ireland Baldwin, дъщеря на Alec Baldwin и Kim Basinger, както и редица модни блогъри у нас и в чужбина. Най-голямото признание за нас е, когато получаваме вашата положителна обратна връзка.

Дизайнът & Отвъд 

Повече за нас, можете да научите и от интервюто ни за списание EVA и GRAZIA