Безплатна доставка и връщане

Въпроси и отговори


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  1. Нужно ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?
    Не е необходимо да имате регистрация, можете да поръчате в Сайта ни като "гост".
  1. Как да разбера състоянието на своята поръчка?
    В секцията "Моят профил", в раздел " Моите поръчки" можете да проверите състоянието на Вашата поръчка. Ако не сте регистрирани като потребител, можете да проверите това, като активирате линка "Информация за поръчка" в имейла за потвърждение, който Ви е изпратен.
  1. Мога ли да премахвам артикули (продукти) от своята кошница за покупки?
    Можете да премахнете всеки един артикул/и (продукт/и), който/които не желаете от Вашата кошница за покупки, винаги когато поръчката не е била обработена.
  1. Мога ли да променям своята поръчка?
    Можете да промените Вашата поръчка, докато тя не бъде обработена. Ако желаете да я промените, след като бъде обработена, свържете се с нас от раздел „Формуляр за връзка” в Сайта или с Отдел „Обслужване на клиента“, като ни се обадите на телефон 0877 026781 или ни изпратите имейл на следния имейл адрес: contact@verychi.eu.

    Имайте предвид, че промените са възможни винаги, когато сумата на новоизбраните от Вас артикули не надхвърля първоначалната такава на първоначално избраните артикули.
  1. Мога ли да анулирам своята поръчка?
    При всякакви въпроси относно доставката, можете да се свържете с Отдел „Обслужване на клиента“, като ни се обадите на телефон 0877 026781 или ни изпратите имейл на следния имейл адрес: contact@verychi.eu, вкл. за потенциална анулация.
  1. Мога ли да възстановя паролата си, ако я забравя?
    В случай че забравите избраната от Вас парола (при поръчки като регистриран потребител), може да я възстановите в раздел „Моят профил“, като Сайтът ще генерира автоматично нова индивидуална парола, за което ще получите потвърждаващ имейл на посочения от Вас имейл адрес към момента на регистрацията.

 

 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

  1. Как да се свържа онлайн с Отдел „Обслужване на клиента“?
    За всякакви въпроси, свързани с VERYCHI, не се колебайте да се свържете с Отдел „Обслужване на клиента“: имейл адрес: contact@verychi.eu; телефон за контакт: 0877 026781 
  1. Цените в онлайн магазина същите ли са като тези във Вашия магазин VERYCHI?
    Да, цените са еднакви както в Сайта, така и в нашия магазин на територията на Република България.
  1. Мога ли да поръчам от чужбина?
    Да, можете да поръчате от чужбина, като разходите за доставка са изцяло за сметка на клиента (за повече информация относно цените за доставка, молим, запознайте се с Обшите условия на Сайта).
  1. Изчерпаните артикули (продукти) доставят ли се отново?
    Ако даден артикул (продукт) е изчерпан, ще се опитаме да го набавим възможно най-бързо. Ако няма стокова наличност от него, ще го премахнем от Сайта своевременно.
  1. Как да разбера дали има стокова наличност от определен артикул (продукт)?
    Всеки един артикул без индикация "Изчерпан" е наличен за покупка. Когато даден артикул (продукт) не е наличен и няма повече да бъде произвеждан, го премахваме от нашия Сайт. Неналичните размери от даден артикул (продукт) са оцветени в сиво и не могат да бъдат избрани.
  1. Ще получа ли същия артикул (продукт), който виждам на снимката?
    Да, освен в случаите, когато артикулите (продуктите) са ръчно изработени, като в този случай е възможно да има минимални разлики.
  1. Какво трябва да направя, ако получа грешен артикул (продукт)?
    Ако случайно получите артикул (продукт), който не сте поръчали, можете да го върнете, в случай че не е бил използван от Вас. За тази цел, молим, запознайте се с нашите "Условия за връщане и замяна на продукти (артикули)" или се свържете с Отдел „Обслужване на клиента“.

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Възможностите за пазаруване от Verychi.eu са като „гост“ или като се регистрирате и станете потребител на Сайта (второто ще улесни Вашите бъдещи покупки, като ги направи по-бързи и лесни за осъществяване).

Стъпките, които трябва да следвате, за да станете наш потребител, са следните:

1. Натиснете върху линка "Моят профил".

2. Попълнете задължителните полета във формуляра "Регистрация".

    3.Потвърдете профила си и след това ние ще Ви изпратим потвърждаващ имейл за създаването му.

     

     

    КАК ДА НАПРАВЯ ПОКУПКА

    За да направите онлайн покупка от Verychi.eu, просто следвайте тези стъпки:

    1. Изберете артикула, който Ви интересува от продуктовия каталог (в размера и цвета, който искате).
    2. Натиснете бутона "Добави в кошницата". След това може да изберете между "Продължете с покупките" или "Обработете поръчката".
    3. Важно е да знаете, че можете да осъществите Вашата поръчка с две опции - като „гост“ на Сайта или като се регистрирате и станете наш потребител.
    4. След правилно въвеждане на Вашите данни, активирайте бутона "Потвърдете".
    5. Изберете начин на плащане.
    6. Ще получите имейл с потвърждение на покупката си.

      Извършените покупки от Verychi.eu са напълно сигурни. Ние гарантираме сигурността на Вашите лични данни (за повече инфорамация, молим, запознайте с нашата Политика за поверителност).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

       

      ДОСТАВКА

      1. Къде мога да получа поръчката си на територията на Република България?
        Поръчката може да бъде доставена до офис на Спиди или до посочен от Вас адрес на територията на Република България.
      1. Каква е цената и срокът за доставка на поръчката ми?
        Срокът на доставка до офис на Спиди или до Ваш адрес в рамките на Република България е от 1 (един) до 3 (три) работни дни. Доставката е безплатна в рамките на Република България. За часа на доставка ще бъдете уведомени с текстово съобщение (SMS) на посочения от Вас телефон за контакт.
      1. Международна доставка
        Вашата поръчка може да бъде доставена извън територията на Република България в други държави-членки на територията на Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, както и на територията на целия свят (извън ЕС/ЕИП).

        Срокът за доставка до посочен от Вас адрес е, както следва:
        • Доставка до държави в Европейския съюз: от 2 (два) до 3 (три) работни дни. Цената на доставката е в размер на 10 (десет) евро*.
        • Доставки до държави извън Европейския съюз: от 3 (три) до 5 (дни) работни дни. Цената на доставката е в размер на 20 (двадесет) евро. 
      1. Как да съм сигурен, че съм осъществил покупката си правилно?
        След като сте направили поръчката си и сте осъществили плащане, ще получите имейл за потвърждение от нас. Ако не получите такъв, Ви препоръчваме да се свържете с нас на телефон 0877 026781 или чрез имейл на следния имейл адрес: contact@verychi.eu.

       

       

      ВРЪЩАНЕ

      1. Какво трябва да направя за да върна даден артикул (продукт)?
        Артикулите (продуктите) трябва да бъдат в изряден търговски вид (неизползвани, непрани, с техните вътрешни все още прикрепени етикети) и с тяхната касова бележка. Връщането на артикули (продукти) може да бъде направено във магазина на "Verychi" на адрес: България, град София, ул .Ген.Гурко 40  в страната безплатно, както и чрез куриер. Закупените стоки може да върнете в рамките на 30 (тридесет) дни от получаването им.
      1. Кога ще получа сумата от моето връщане?
        Ако връщането се одобри (артикулите (продуктите) са в изряден търговски вид и вътрешните етикети са на мястото си), Вие ще получите от нас имейл за потвърждение и ще Ви бъде изплатена заплатената от Вас сума за конкретния артикул (продукт) в рамките на няколко дни (имайте предвид, че плащанията винаги зависят от Вашата банка). Сумата ще Ви бъде изплатена по банков път по посочената от Вас банкова сметка.

       

       

      СМЯНА НА АРТИКУЛИ

      1. Мога ли да заменям артикули (продукти)?
        Нямаме опция за смяна на артикули (продукти).

       

       

      ДЕФЕКТЕН ИЛИ ПОВРЕДЕН АРТИКУЛ (ПРОДУКТ)

      1. Какво мога да направя, ако полученият от мен артикул (продукт) е дефектен?
        В случай, че сте получили дефектен артикул (продукт) се свържете с нас на телефон 0877 026781 или чрез имейл на следния имейл адрес: contact@verychi.eu. Ще се опитаме да разрешим проблема възможно най- бързо.

       

       

      ПЛАЩАНЕ

      1. Какъв разплащателен метод мога да използвам, за да извърша моята покупка?
        Нашите разплащателни методи са следните: а) наложен платеж (плащане при доставка); и б) плащане с дебитна или кредитна карта (приемаме плащания със следните банкови карти: Visa, VisaElectron, Maestro, MasterCard, като плащането се администрира от трето лице – PayPal, с което VERYCHI се намира в договорно правоотношение).
      1. Безопасно ли е да пазарувам онлайн от Сайта на VERYCHI?
        Можете да пазарувате напълно спокойно, като гарантираме сигурността на Вашите лични данни и покупки.
      1. Какво трябва да направя, ако картата ми е отхвърлена?
        Вашата карта може да бъде с изтекъл срок, да е достигнала своя кредитен лимит или въведените данни да са грешни. Препоръчваме да се свържете с банката-картоиздател.
      1. Мога ли да получа фактура на името на моята фирма?
        Да, можете да получите фактура на името на Вашата фирма, като изберете опцията "Компания", когато се обработва поръчката, представяйки данъчната информация, която изискваме.