Безплатна доставка и връщане

Вълнено палто тренч: какво е особеното в него?


Зимата, а с нея и студеното време са много по-близо отколкото изглежда. А каква зима без ново топло палто? Вечният и универсален стил на палтото тип тренч го прави задължителна част от гардероба ни. Решихме да ви разкажем повече за него и защо е толкова специално. 

Материята е достатъчно плътна, за да ви топли и в най-студеното време, но същевременно не e прекалено обемнa. Направено е от висококачествена вълна, с произход Италия. 

Една от големите особености на това палто е изработването му. За скрояването и прецизното ушиване на един тренч са необходими точно 5:45 часа, с общо 76 процеса до завършването му.

Кройката му е вечна и отвъд тенденциите, ще можете да го носите повече от един сезон. В пролетно-лятната ни колекция тренчът беше една от най- харесваните връхни дрехи, това е причината отново да го повторим. Класическият му цвят позволява да бъде комбиниран лесно с всичко от гардероба ви. 

Отзиви:

“ I had my eye on that trench coat. I feel like every one needs a great trench coat :) “

Ireland  Baldwin

“ Добър вечер!
Получих шлифера, по-рано през деня, преди малко го дадох на приятелката ми и тя остана очарована и поласкана от начина по който сте опаковали и оставили картичка с пожелание в плик. Шлифера и заспа, точно по размер и е, уцелих и размера. ☺️ Много го хареса и се радвам.
Благодаря Ви! 🙏 “

Станислав Миронски 

“ Днес получих шлифера си и съм очарована! Прекрасен е! И вие сте очарователни, с внимание към всеки детайл! Благодаря! ❤️ “

Виктория Димитрова