Безплатна доставка и връщане

КАК СЪЗДАДОХМЕ НАШИТЕ ДЪНКИ


 Дънките отдавна са се превърнали в класика и задължителен елемент в гардеоба ни. За първи път ще можете да ги откриете и при нас. Отдавна мечтаехме за тази колекция и решихме да ви разкажем как протича производственият процес на най-популярното облекло в света.
Това са едни от моделите, които не изработваме в нашето производство и бяхме изправени пред трудни избори и решения коя фабрика да изберем. В крайна сметка се спряхме на такава, която произвежда бутикови изделия и е специализирана в производството на деним с дългогодишен опит от над 30 години.
Факт е, че колкото по-просто и универсално е нещо, толкова повече изисквания има към неговото качество. Причината е, че колкото е по-универсална една дреха, толкова по-често е носена. Затова понякога е по-трудно да се ушие добра тениска, отколкото сложна рокля. Така се случи и с дънките. Обмисляме тяхното производство от много дълго време, като за нас беше важно моделите да са в непреходен и универсален стил. Направихме ги от висококачествен памук, който да позволи по-дългото им ежедневно носене.
Избрахме за колекцията естествени и спокойни цветове в стил Verychi - син и черен, както и класически дизайни, които издължават силуета и подхождат на всяка фигура.