Безплатна доставка и връщане

Номинация за Жена на годината 2019 в категория “Дизайнери” на списание GRAZIA


Всичко започна преди 6 години. Стартирахме от нулата без никакви познания и опит в модния бранш, разчитайки единствено на инстинкта и интиуцията си. През тези години, освен да управляваме ни се налагаше да бъдем всичко и навсякъде. Успяхме да разберем тънкостите в работата на технолога, моделиера, крояча, шивача, продавач-консултанта.

Всеки следващ сезон подобрявахме качеството на нашите модели и оставахме верни на принципите си. И въпреки, че навлизахме все по- навътре в материята, преди представянето на всяка нова колекция и до днес продължаваме да изпитваме същото вълнение, както при първата.

До скоро не си давахме сметка, че всъщност 2019 г. е била най- успешната ни година. Работихме здраво през цялото време и със сигурност можем да кажем, че преживените трудности,  безсънните нощи, упоритостта ни си струват и не бихме променили нищо, защото израснахме като личности и получихме безценни уроци от допуснатите грешки.

Преди броени дни получихме номинация Жена на годината 2019 в категория “Дизайнери” на списание GRAZIА и бяхме откровено изненадани. До сега не се бяхме замисляли, че един ден ще получим признание за работата си и давахме от себе си, без да очакваме награда.

А, тя е в следствие на екипната ни работа с нашия съдружник Кирил Дячки, защото ние тримата сме като едно цяло и нищо не би било същото без някой от нас.

Горди сме да бъдем сред имената на тези успешни жени. Благодарим на списание GRAZIА, самата номинация за нас е огромна чест. Оставяме линк, за да можете и вие да дадете своя глас за дамите, които според вас заслужават тази титла: https://woty.graziaonline.bg

Благодарим и на екипа от професионалисти, които ни повярваха и застанаха до нас, когато VERYCHI беше все още неутвърден бранд. Ние заедно успяваме да растем, надграждаме и показваме най-доброто от себе си в етапите на нашето развитие, в които се намираме.

Бихме искали да благодарим и на вас, нашите клиенти. Вашата подкрепа и обратна връзка са важни за нас. Благодарим ви за доверието!