Безплатна доставка и връщане

ПАЛТО ТИП ХАЛАТ - ВИНАГИ АКТУАЛНО


Палтото тип халат се появи в нашите колекции преди 2 години и до днес остава безспорен фаворит в избора на нашите клиенти. Няма значение какъв е вашият ръст или възраст, дали носите костюм или дънки и кецове, обичате спокойните разходки в есенните паркове или успявате да правите милион неща всеки ден - палтото се приспособява към вашия стил и начин на живот.

Правият силует подхожда на всеки - може да се носи с колан или без. Цветът му е универсален. Замислената кройка и качественото изработване правят това палто главен герой в гардероба, независимо от тенденциите. Тази година обърнахме специално внимание на материята, произведена от италианска фабрика, която произвежда луксозни вълнени платове. Материята е достатъчно плътна, за да ви топли и в най-студените дни. 

Палтото тип халат - вечна класика, дизайн, който ще остане актуален през следващите десетилетия. Може да се носи с маратонки или вечерни ботуши, с рокли или блейзъри, носете го разкопчано и ако вятърът се е засилил - завържете колана и повдигнете реверите на яката.