Безплатна доставка и връщане

ТЕНДЕНЦИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ГАРДЕРОБА ВИ


Oversized блейзър - една от онези дрехи, които никога не губят своята стойност.
От момента на създаването му са изминали десетки години, но и до днес остава константа на дамския гардероб. От една страна такова сако подчертава изящността и крехкостта, а от друга - излъчва увереност и характер. Именно заради това често се превръща в емблематичен елемент във визията на филмови героини в различните епохи, а известните личности и модели, които го носят са безброй.

В съвременния свят, предвид дневния ред на обществеността, този блейзър придобива нова популярност със специално значение и настроение. Сега може да подчертае романтичността или деликатно да намекне за силата на темперамента. И само вие можете да му дадете това “съдържание”, което най-точно да разкрие вашата индивидуалност. 

Ще срещнете кройката му във всеки световно известен бранд като Max Mara, Chloe, Alexander McQueen и др. Често срещан елемент е и по улиците по време на Седмицата на модата. Причината е, че лесно се комбинира с рокли, поли, дънки и панталони, уместен е за небрежна градска визия, работа или събитие. Може да се носи с колан или без. Подходящ е за всяка фигура, като издължава силуета и придава характер към визията.
 Носенето на блейзър добавя елемент на изтънченост и класа в облеклото ви, междувременно oversized кройката му придава модерност и комфорт.  
Това е тенденция, която със сигурност трябва да присъства в гардероба ви.