Безплатна доставка и връщане

Чували ли сте за Verychi? | Статия написана за нас от Момичетата от града


 

Признавам, че когато видях Verychi за първи път, помислих, че не е български бранд. Приковаха вниманието ми с онзи рафиниран минимализъм, към който отдавна се стремя, но все нещо не ми достига, за да го внеса в моя стил. Обичаме да го наричаме "френски шик" и сякаш с това сме готови да приключим историята и да му сложим рамки. Но не, те, Verychi, успяват да я съшиват с прецизност, елегантност и с онези детайли, които хем са френски, хем са шик, а на финала се оказват made in България.

Разпознаваеми са, всяка от вас ще се убеди в това. Моделите им са изключително женствени, елегантни и произведени от висококачествени материи. Следват последните модни трендове по света, а ние лесно ги адаптираме в стайлинга си както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Точно това, от което има нужда едно съвременно модерно и работещо момиче.

Вече близо пет години екипът, който стои зад бранда, с изключителна педантичност изпипва детайлите до съвършенство. Работили за най-големите модни брандове в света, те се събират, за да създадат нещо свое и го правят с голям професионализъм. Това личи във всяка кройка и силует с етикет Verychi. Зад основния механизъм на марката стоят Даниела, Кирил и Бистра. Тримата заедно създават моделите, Бистра отговаря за маркетинга и рекламата, Кирил се е фокусирал върху производството, а Даниела има отговорността към финансовата част.

Всички заедно взимат решения и фактът, че невинаги са на едно мнение, ги превръща и в най-големите им критици. Нямаше как да не харесаме и имиджовата им кампания, за която са се доверили на един от любимите ми фотографи Васил Германов и неговия екип.

Вероятно вече сте виждали много от моделите им, облечени от жените, които са лица на Нова телевизия. Може би пък сте виждали колаборацията им с българската блогърка Денина Мартин, а ние ще ви кажем, че сред известните момичета, облечени с Verychi, се нареждат филипинският модел на Victoria's Secret Келси Мерит, топмодела Мая Степър, а костюм от пролетно-лятната им колекция беше "разходен" в Ню Йорк по време на Седмицата на модата от бразилския топмодел Рейчъл Валори. Ще разхождам и аз техни модели със сигурност, засега в София, а после и на други места по света.

Брандът вече продава онлайн в световен мащаб, а магазинът им Verychi, където можете да се докоснете до страхотните им модели, ще откриете в София на ул. "Гурко" №40 (на ълъла с ул. "Цар Иван Шишман")

АВТОРЪТ

Димитрина Иванова

                      Момичетата от града