Безплатна доставка и връщане

5 идеи за подарък за празниците


Предстоят едни от най-светлите и любими празници, а с тях и разбира се... подаръците! В основата е да ги дарите от сърце, а не стойността им, така всяка изненада ще бъде приятна. Подбрахме за вас 5 идеи, които ще ви помогнат да направите най-желаните и приятни подаръци в тези дни.

 СПА процедури 

Подарете незабравимо изживяване за любим човек. Възстановява, както тялото, така и ума. Процедурите може да включват масажи, сауна, парна баня и всякакви спа терапии. 

За най-близките ви

Бижута - друг незаменим артикул в списъка с най-желаните подаръци сред жените. Това могат да бъдат забавни коледни висулки с Дядо Коледа или по-сериозни сувенири: пръстен, обеци, часовник и гривна.

Кралицата на нощта

Подарете на себе си или любима приятелка рокля за Нова година, защо не? Впрочем нашата зашеметяваща и бляскава празнична колекция ще бъде налична съвсем скоро.

Блейзър



Класическият блейзър е необичаен и запомнящ се подарък, който жените на всяка възраст ще оценят. Такъв тип дреха, може да се комбинира в делови визии, официални поводи или в удобен ежедневен аутфит с дънки и тениска. Блейзърът не е артикул, който да се носи само един сезон, това е базова дреха, която може да се носи по всяко време.

Подаръчен ваучер



За тези от вас, които не смеят да купят дреха, защото се притесняват дали ще уцелят предпочитанията или размера на своята приятелка сме подготвили друга опция - подаръчен ваучер. Ние предлагаме ваучери на стойност от 50 до 350 лв, с които можете да пазарувате дрехи от Verychi. Колекциите ни предлагат широк избор от висококачествени, женствени и удобни модели за всеки ден и повод. Това е добре проектиран основен гардероб, в който всички дрехи се съчетават помежду си дори с неща от предишни колекции - сред тях със сигурност има такива, които ще направят празниците ви специални и красиви.
След поръчка на ваучера, той ще Ви бъде изпратен на посочен от Вас адрес, така че да можете да го подарите лично. Може да се използва, както в магазина ни, така и онлайн с код, който ще бъде изписан на него.